De Ceuster nv is een gespecialiseerd loonwerkbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de moderne tuinbouw, de sportwereld, het openbaar groen en de industriebouw.

Het verhaal van De Ceuster nv begon in 1966 toen Herman De Ceuster als jonge twintiger na zijn legerdienst een eigen zaak begon in grondontsmettingen. Zijn streefdoel was een goede service en sprekende resultaten afleveren in grondontsmettingen met als leidmotief:

“Laat ons het beste van onszelf geven en laat ons dit omzetten in KWALITEIT & SERVICE bij alles wat wij doen !”

Hij had daarbij veel aandacht voor de noden van zijn klanten en speelde graag op hun behoeftes in door voor hun werk machines te zoeken of te laten maken. Zo evolueerde De Ceuster nv doorheen de jaren tot wat het nu geworden is: een prachtbedrijf met een uitgebreid wagen- en machinepark en een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, steeds paraat om alle precisieloonwerken uit te voeren voor de HORTI-, SPORT- en INFRA-sector.

De fakkel van het bedrijf wordt intussen gedragen door dochter Els De Ceuster. Onder haar leiding draagt het familiebedrijf nog steeds dezelfde waarden hoog in het vaandel: klantentevredenheid, vakkennis en partnership.

De Ceuster nv staat immers voor een persoonlijke aanpak. Wij denken graag met u mee en gaan steeds samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw project. Het verschil zit ‘m namelijk in de details, het gebruik van de juiste materialen en machines en uiteraard het vakmanschap waarmee de werken worden uitgevoerd.

De doelstellingen die we bij elke opdracht nastreven zijn stiptheid bij het uitvoeren van het loonwerk, eerlijkheid in de prijsopgave en de realisatie van het werk en kwaliteit, vertaald in sprekende resultaten.

En deze aanpak loont. Wij zijn dan ook reeds vele jaren de voorkeurspartner van tal van toonaangevende industriebouwers, sportclubs, tuinbouwbedrijven en groendiensten.

 

Kiezen voor De Ceuster nv is kiezen voor :

  • een trouwe partner met een ruime kennis en jarenlange ervaring
  • kwaliteitsvol loonwerk en deskundige dienstverlening
  • een flexibele en degelijke service
  • een team van ervaren en enthousiaste vakmannen
  • een uitgebreid en geavanceerd machine- en wagenpark
  • een eigen technische dienst voor onderhoud en ontwikkeling van machines op maat
  • continue begeleiding door milieucoördinator en preventieadviseur
  • totaalbegeleiding van A tot Z
  • heldere afspraken die nagekomen worden
  • vakmanschap … en dat loont!

Copyright © 2020 De Ceuster nv nv All rights reserved