Sportvelden vragen specifieke kennis en vaardigheden. De Ceuster nv is al meer dan 30 jaar actief in de sportveldsector. Hierdoor beschikken wij over een unieke expertise en knowhow en een onvergelijkbare ervaring in de ontwikkeling, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van sport- en recreatievelden. Dit geldt zowel voor velden in natuurgras als in semi-synthetisch (hybride) gras.

In de loop der jaren vonden heel wat topclubs dan ook de weg naar De Ceuster nv voor de aanleg de en/of het onderhoud van hun voetbalterrein. Verder zijn wij een veelgevraagde en gewaardeerde partner bij de aanleg en het onderhoud van golfterreinen en paardenrenbanen.

Ons team van adviseurs en greenkeepers bestaat uit specialisten die creatief met je meedenken. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en volgen de technologische ontwikkelingen in de sector op de voet. Met hun expertise en knowhow geven zij mee vorm aan jouw project, vanaf het idee of het plan tot de finale uitvoering. Een extra troef is dat zij voor alle nodige analyses, zoals bijvoorbeeld de analyse van nematoden en het microbieel, chemisch of granulometrisch onderzoek, een beroep kunnen doen op het bedrijfseigen laboratorium.

Zo zoeken we graag samen met jou naar de meest geschikte oplossing en streven we ernaar om vanuit een gezonde en evenwichtige bodem te komen tot het best mogelijke veld.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw project?

Vraag hier uw project aan.

Copyright © 2020 De Ceuster nv nv All rights reserved