Een perfect sportveld begint bij de juiste kennis

Heb je grootse plannen? Wil je een sportcomplex bouwen of aanpassen? Dan is De Ceuster N.V. graag je partner bij de aanleg en/of de renovatie van de velden en sportondergronden.

Een dergelijk project betekent vrijwel altijd een belangrijke investering en er komt heel wat bij kijken. Logisch dus, dat de verwachtingen over het uiteindelijke resultaat hooggespannen zijn en dat je alles van begin tot eind liefst zo goed en zo vlot mogelijk ziet verlopen. Daarom is het handig dat je met al je vragen terecht kan bij een expert.

Ons team van adviseurs en groundsmen bestaat uit specialisten die creatief met je meedenken. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en volgen de technologische ontwikkelingen in de sector op de voet. Met hun expertise en knowhow geven zij mee vorm aan jouw project, vanaf het idee of het plan tot de finale uitvoering.

Een natuurgrasveld of een semi-synthetisch veld? Welke topdressing gebruiken? Hoe vaak bemesten en met welk product? Wat te doen indien er specifieke problemen of bodemziektes opduiken? Onze goed onderlegde adviseurs begeleiden je graag naar de beste technische oplossing en materiaal- of productkeuze en staan je met raad en daad bij.

Zo zoeken we samen met jou naar de meest geschikte oplossing en streven we ernaar om vanuit een gezonde en evenwichtige bodem of ondergrond te komen tot het best mogelijke veld.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw project?

Vraag hier uw project aan.

Copyright © 2020 De Ceuster nv nv All rights reserved